00 15 secunde de demnitate! Un video care transmite emoție și ne învață multe – VIDEO | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 24, 2021

Am primit un video de doar 15 secunde. E de ajuns și nu ar avea nevoie nici de cuvinte prea multe, pentru că imaginile vorbesc de la sine. Este vorba despre un video făcut de un ploieștean, de la geamul apartamentului său, într-o seară geroasă de joi.

“Cu o geantă Glovo în spate, un tânăr mergea pe stradă, pășind anevoios, fiind vizibilă o afecțiune locomotorie. Posibil, din cauza orei, să fi fost una dintre ultimele lui livrări prin Ploiești, poate drumul către casă.

Am privit imaginile de câteva zeci de ori, gândindu-ne cum se simțea acel tânăr. Nu compasiunea este sentimentul dominant, ci admirația. Muncește! O face pentru o brumă de bani, pentru a-și câștiga pâinea.

Nu îi cunoaștem povestea, deși ne-ar plăcea să o aflăm, să o putem spune tuturor, mai ales celor care au pensii speciale, celor care se pensionează la vârste fragede, pentru că sunt epuizați, stresați… sărăcuții.

Dacă undeva există un handicap, cu siguranță nu la cel din imagini este”, scrie Observatorulph.ro.

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *