Sursa: Sabbagh Media

O înregistrare oribilă a circulat câteva ore pe internet și a stârnit dezgustul și revolta celor care au accesat-o, înainte de a fi ștearsă de cea care a postat-o. O tânără este terorizată de o altă femeie, care o forțează să bea un pahar în care susține că se află urină. Scena este greu de privit, pentru că surprinde starea de șoc în care se află fata care execută fără puterea de a se opune comenzile agresoarei, dar și cruzimea și disprețul cu care aceasta din urmă își umilește victima. Pe tot parcursul înregistrării, care este făcută cu un telefon mobil de o a treia persoană, protagonista scenei o amenință cu bătaia pe tânăra pe care vrea să o umilească, iar aceasta din urmă lasă impresia că este înspăimântată de consecințele unui act de nesupunere. 

Am decis să postăm aceste imagini doar pentru a demasca un act de teroare psihologică și un personaj care nu pare să mai aibă vreun reper moral. Un astfel de gest nu poate fi doar un accident izolat în comportamentul unei persoane, iar acest tip de personalitate este un pericol real pentru cei din jur.

A fost alegerea noastră să protejăm identitatea victimei, tocmai pentru a nu servi scopului cu care a fost făcut filmul – acela de a umili în public o persoană.

Înregistrarea, pe care am primit-o de la o cititoare a siteului meu, va fi transmisă Poliției. Din primele investigații pe care le-am făcut, am reușit să aflu deja identitatea celor două persoane care apar în imagini.

1 COMENTARIU

  1. ahh,nenorocito, ar trebui sa ti se serveasca aceleasi tratatmente !!! poate asa ti s-ar atenua pofta de a face pe smechera !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here