Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu Metropolitan Police Service și Crown Prosecution Service din Mariea Britanie, au ridicat mai multe bunuri și sume de bani, în cadrul unei anchete demarată în cele două țări împotriva unui grup de roxeneți.

O persoană a fost reținută în Marea Britanie, față de o persoană a fost luată măsura controlului judiciar, iar pe numele alteia a fost emis mandat european de arestare, aceasta fiind tranferată în Marea Britanie, pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii au efectuat 5 percheziții în județul Ialomița, într-un dosar în care se anchetează constituirea unui grup infracțional organizat acuzat de proxenetism, trafic de droguri mare risc și spălarea banilor.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri susceptibile a fi fost folosite la săvârșirea infracțiunilor, bijuterii, precum și sume de bani în lei și valută (aproximativ 46.000 de lei). Oamenii legii au pus sechestru pe 3 case și un apartament, 3 autoturisme, conturi bancare și părți sociale.

Persoanele depistate au fost duse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Ialomița, în vederea audierii. Cercetările continuă, pentru documentarea întregii activități infracționale a grupului infracțional.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here