Polițiștii de la combaterea criminalității organizate din Dâmbovița au făcut 15 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de operațiuni ilegale cu droguri de risc și substanțe psihoactive. 14 persoane sunt cercetate în acest dosar pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc, deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu și efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate telefoane mobile, tablete, laptopuri, arme supuse autorizării, proiectile, semințe de cannabis, comprimate de ecstasy, cannabis și alte substanțe psihoactive, grindere, cântare și ustensile pentru prepararea substanțelor psihoactive. Dintre cele 15 percheziții, 13 au avut loc în județul Dâmbovița și 2 în Constanța. De asemenea, au fost puse în executare 14 mandate de aducere.

Din cercetări a reieșit că 2 bărbați, unul de 28 de ani, din Târgoviște, celălalt de 30 de ani, din Doicești, ar fi constituit și coordonat o rețea de distribuție de droguri și substanțe psihoactive, în care ar fi fost implicate alte 10 persoane, din Dâmbovița, iar drogurile ar fi fost procurate din Constanța, de la alți 2 bărbați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here