Imaginile cu reacția brutală a polițiștilor spanioli într-o bătaie publică au făcut înconjurul lumii. Filmul făcut de un trecător cu telefonul mobil arată două grupuri de romi care se iau la bătaie sub ochii turiștilor, dar și intervenția în forță a oamenilor legii. În doar câteva secunde, combatanți sunt puși la pământ fără ca ofițerii să își facă nicio grijă că ar putea fi trași la răspundere pentru intervenția extrem de dură. Dacă astfel de scene sunt obișnuite pentru cetățenii multor țări occidentale, care știu că orice act de nesupunere civică este tratat cu fermitate, în România am înregistrat săptămâna trecută prima sentință judecătorească prin care un polițist a fost condamnat să plătească despăgubiri unui infractor pe care îl reținuse. 

🇪🇸🚔🇪🇸🚔ULTIMA HORA ULTIMA HORA 🚨 UIP🚨 ACTUA FIRME Y CONTUNDENTEMENTE ANTE UNA REYERTA DE RUMANOS Y RUMANAS EN PLENO CENTRO DE MADRID.

🇪🇸🚔🇪🇸🚔ULTIMA HORA ULTIMA HORA 🚨No es Rumania es en pleno centro de Madrid ´´España´´.UIP ACTUA FIRME Y CONTUNDENTEMENTE ANTE UNA REYERTA DE RUMANOS Y RUMANAS EN PLENO CENTRO DE MADRID. LA ACTUACION POLICIAL HA EVITADO MALES MAYORES 👏👏👏👏👏🚔🇪🇸🇪🇸

Publicată de Antena 5 Radio pe Marţi, 9 aprilie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here