Am fost împreună cu echipa Kanal D la Slatina, unde s-a lansat un proiect extraordinar, dedicat comunității locale de acolo și susținut de Corpul Național al Polițiștilor din România. Este vorba despre un curs de prim-ajutor oferit localnicilor care doresc să cunoască modalitățile de resuscitare a unui pacient a cărui viață este în pericol. Instruirea se va desfășura pe durata unui an și va fi asigurată în baza unei colaborări între Corpul Național al Polițiștilor, Poliția Municipiului Slatina, Crucea Roșie – Filiala Olt și Biblioteca Județeană Ion Minulescu.

Sunt onorat să vă spun că am primit, în calitate de membru de Onoare al Corpului National al Polițiștilor, o Diplomă de excelență, în semn de apreciere pentru “activitatea profesionala si serviciul nobil pus in slujba imaginii profesiei”.

Promotorul proiectului lansat ieri este polițistul Viorel Teacă. Absolvent al Școlii de Poliție “Nicolae Golescu” din Slatina, al Facultății de Drept “Constantin Brâncuși” și al Școlii Postliceale Sanitare “Carol Davila”, Viorel este deținătorul unui Certificat de Formator în domeniul sanitar. Viorel Teacă a lucrat aproximativ 5000 de ore ca salvator, a absolvit cursuri de formare profesională în acordare prim ajutor în Marea Britanie și în România, la Crucea Roșie și SMURD. În urma instruirilor la care a participat, Viorel a obținut un certificat de asistent medical cu drept de liberă practică în Marea Britanie.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here