Polițiștii prahoveni încearcă să afle identitatea unui bărbat care ar putea fi implicat într-o spargere la o bijuterie din Ploiești. Oamenii legii cred că omul din imagine este cel care a pătruns într-o bijuterie din Ploiești pe 17 ianuarie în jurul orei 12.00, de unde a reușit să sustragă 825 de grame de bijuterii din aur amenințând cele două vânzătoare cu o sabie. Prejudiciul este estimat la peste 140.000 de lei. În momentul tâlhăriei, autorul avea fața acoperită cu o cagulă.

În urma investigațiilor, polițiștii au reușit să obțină imagini surprinse de la camere de luat vederi din apropierea magazinului, în care apare un bărbat a cărui identificare ar putea contribui la soluționarea cauzei.

Din datele obținute până în prezent, reies următoarele semnalmente ale acestuia: 1,70 – 1,75 metri înălțime, constituție robustă, ar avea în jur de 30-35 de ani, calviție și, așa cum se observă din imagini, avea barbă mare, neagră și purta, la acel moment, pantaloni tip camuflaj de culoare deschisă, geacă neagră, cu glugă și era încălțat cu bocanci (ghete) de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații ce ar putea conduce la identificarea bărbatului din imagini, sunt rugate să apeleze telefonic Poliția Municipiului Ploiești la numărul 0244.595.355 sau să trimită un mesaj pe adresa de e-mail cristian.dumitru@ph.politiaromana.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here