Cele mai recente știri

Am onoarea, domnule colonel Vasile Vreme. Armata României rămâne un scut în fața celor lipsiți de apărare!

Colonelul Vasile Vreme, președintele Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operații, alături de trei copile din Afganistan

Militarii români din Afganistan ridică un zid de onoare în fața pericolului, prin curajul de care dau dovadă, zi de zi. Astăzi, vă fac cunoștință cu un om care a trăit sub ploaia pericolului și a trecut prin multe furtuni: colonelul Vasile Vreme, unul dintre militarii români care a înțeles cât de important este să lupți pentru inocența unor copii, pentru o lume mai curată și mai sigură.

A salvat copii, și-a recuperat camarazii prinși în ambuscade, aflați sub focurile încrucișate ale unor fanatici care nu știu decât să apese pe tragăci până la epuizare, a ținut departe terorismul de România și de lumea civilizată, a purtat cu mândrie uniforma armatei române în cele mai periculoase zone de pe glob, a ales să-și sacrifice viața personală pentru un scop nobil: dragostea și respectul pentru steagul sub care luptă, anume, România. Pentru că, dacă nu știți, România face parte din coaliția internațională de luptă împotriva terorismului.

Sunt povești de viață care bat orice film de Hollywood. Iar pentru toate acestea, domnul colonel Vasile Vreme, ca și camarazii săi, sunt eroii care fac cinste acestei țări! Respect!

Distribuie articolul

Ai aflat de la Sabbagh

NOU PE YOUTUBE

Eroii tai din filme!

Tâlhari bulgari prinși în flagrant la București. Au furat 19000 de euro dintr-o mașină

Șantajist prin în flagrant de forțele speciale din Timișoara!

PARTENERI

Asociația Națională a Colecționarile de Arme
Ai un pont? Trimite-l aici