septembrie 17, 2021

Rețelele sociale au un impact enorm asupra oamenilor. Inevitabil, profesioniștii, adică oamenii cu expertiză într-un anumit domeniu, au ales aceste platforme, care, iată, sunt deja la îndemâna oricui. Dar, mai asistăm la ceva: la feed-uri în cascadă, venite din partea unor domnișoare care promovează anumite branduri, fără să fi auzit cineva de aceste “prezentatoare” de produse, lipsite de orice istorie, cu un vocabular sărăcăcios și fără vreo logică a discursului.

Andreea Trandafirescu, un jurnalist de top, punctează cu finețe și sarcasm aceste derapaje din social media, dă o replică tăioasă unor domnișoare care se visează Influencer de… marketing și pe care nu le caută nimeni ! 

Despre Andreea Trandafirescu

Andreea Trandafirescu

Este reporter de televiziune și acoperă evenimente sociale, mondene, politice sau creează materiale-pamflet. Când nu e la televizor scrie pe site-ul care îi poartă numele: andreeatrandafirescu.ro, iar unele dintre articolele ei, precum,  « Atenție, nu călcați pe copii! » -un material sensibil despre exploatarea micilor cerșetori- au fost preluate  de ziarele din întreaga țară.

Related Posts