00 Asasinul favorit al lui Pablo Escobar a murit | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 24, 2021
A avut și un mesaj pentru publicul din România

Popeye, unul din cei mai cruzi asasini din istoria modernă, mâna dreaptă a lui Pablo Escobar, ”generalul” gruparii de narcotraficanți din Medellin – Columbia, cu 300 de crime la activ și alte 3000 ordonate, a murit la vârsta de 54 de ani, din cauza unui cancer esofagian.

În urmă cu doi ani, echipa de la  ”Backpackyourlife” i-a luat un interviu  generalului mafiei, în exclusivitate pentru emisiunea  “Sabbagh în Acțiune”.  Atunci, Jhon Jairo Velasquez Vasquez a ținut să transmită un mesaj special publicului din România.

Iată traducerea:

”Respectul meu și toată admirația pentru poporul român, pentru tineri și pentru toate persoanele din Romania. Vă imbrățișez ! V-a vorbit Popeye, generalul mafiei. De aici, de pe străzile din Medellin, aceleași străzi pe care a pășit odinioară și Pablo Escobar Gaviria. Să trăiască România!”

Popeye este  considerat un adevărat Hitman. A fost condamnat pentru numeroase asassinate comise în Columbia și chiar el a recunoscut peste 300 de crime comise de el. A  stat în închisoare 23 de ani și 3 luni.

În urmă cu 6 ani, a fost eliberat din închisoare și a devenit popular pe YouTube, având peste 1 milion de abonați. Pe lângă faptul că a fost și personaj într-un serial Netflix, a mai scris și o carte prin care descria legăturile de putere, influența oamenilor bogați  și impactul pe care Pablo Escobar l-a avut în Columbia.

În 2018 a ajuns din nou în închisoare, fiind acuzat de acte de violență și șantaj.

Related Posts