00 Atenție, șoferi! Val de furturi de catalizatoare ale mașinilor – VIDEO | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 26, 2021

Polițiștii atrag atenția că proprietarii de mașini din mai multe localități din țară se confruntă cu un val de furturi de catalizatoare.

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care o bandă de hoți a furat, în doar un minut, un catalizator al unei mașini parcate în localitatea Ineu, din Arad.

O astfel de piesă costă, în medie 500 de euro, dar hoții vând metalele prețioase rezultate din demontarea lor.

Patru persoane au fost prinse în flagrant în timp ce furau catalizatoare din autoturisme, în localitatea Ineu din județul Arad.

Potrivit Știrilor Pro TV, hoții, cu vârste între 18 si 22 de ani, au fost opriți de polițiști chiar în momentul în care pleacau cu prada. Bunurile valorau 9.000 de lei, spun oamenii legii.

Tinerii sunt acuzați de furt calificat au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Și în Vrancea trei tineri cu vârste între 18 şi 28 de ani, prinşi în flagrant zilele trecute în timp ce furau catalizatoare auto şi bănuiţi de săvârşirea unor infracţiuni de furt calificat în mai multe localităţi. Suspecții au fost arestaţi preventiv, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Catalizatoarele sunt ușor accesibile hoților care doresc sa obțină profit din vânarea pieselor sau a metalelor prețioase din interiorul acestora.

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *