septembrie 19, 2021

Un bărbat de 47 de ani a amenințat, vineri, cu un cuțit, călătorii dintr-un autobuz  care circula pe o rută din Sectorul 5 al Capitalei. Incidentul, care inițial părea a fi o luare de ostatici, a avut loc în zona Ferentari. Agresorul a fost imobilizat de forțele speciale ale Serviciului Român de Informații.

Mai mulți călători care se aflau în autobuzul 117 au fost amenințati cu moartea de un bărbat care a început să fluture din senin un cuțit. O persoană a dat alerta prin sistemul 112. La fața locului s-au deplasat forțele antiteroriste ale Serviciului Roman de Informații.

SRI a anunțat, printr-un comunicat de presă că, „în urma unui apel la 112, inițiat la ora 12.28, Brigada Antiteroristă din cadrul SRI a fost alertată că un bărbat amenința cu un cuțit călătorii într-un autobuz care circula în sectorul 5 din București. Echipa de intervenție a ajuns la fața locului unde, în coordonare cu Poliția, l-a imobilizat pe suspect în condiții de siguranță pentru ceilalți pasageri și participanti la trafic. Din primele verificări efectuate de SRI, suspectul nu este cunoscut pe profil terorist, iar până în prezent nu există elemente care să lege incidentul de un posibil act terorist”.

Suspectul a fost dus la sediul Brigăzii pentru Transport Public. Ancheta este în plină desfășurare.

Video

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *