00 Cândva a fost șeful procurorilor antimafia din România, astăzi, un fugar prins și reținut în Italia! | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 26, 2021
Breaking News

Cândva a fost șeful procurorilor antimafia din România, astăzi, un fugar prins și reținut în Italia!

Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica Mihaela, urmărită internațional, pentru infracțiunea de favorizarea infractorului, condamnată la 4 ani de închisoare, a fost prinsă în Italia.

Pe 26 iunie 2018, Alina Bica a fost condamnată de magistraţii Instanţei supreme la 4 ani de închisoare cu executare. În acelaşi dosar, fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a fost achitat de judecătorii Instanţei supreme.

Alina Bica a fugit din țară la începutul anului 2018. Inițial, fosta șefă a DIICOT s-a refugiat în Costa Rica, precum prietena sa, Elena Udrea. 

Fostă şefă a DIICOT a fost ulterior dată în urmărire, după condamnarea definitivă la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul de favorizare a unui om de afaceri.

Pentru declarația de presă a Inspectorului General al Poliției Române, chestor de poliție Liviu Vasilescu, cu privire la prinderea fostului șef antimafia, Alina Bica, pe teritoriul Italiei, apasă AICI

Related Posts