00 Crima perfectă nu există! | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 26, 2021

A ucis cu sânge rece un tânăr de 22 de ani. L-a împușcat de 4 ori, fără nici cea mai mică ezitare. Are un trecut sângeros. Este un fost luptător de K1, fost membru al Legiunii Străine și membru al lumii interlope din Galați. Este implicat și în tentativa de asasinare a lui Mitică Machedonu, un individ care face parte din lumea tenebroasă a Capitalei. Atenție, urmează imagini și detalii șocante!

Locul în care a fost împușcat Iulian Oancea, ex-hacker

9 martie, Bacău. Iulian Oancea intră în scara de bloc. Din umbră este pândit de cineva. Nu apucă să urce primele trepte. Este executat cu patru focuri de armă. Totul se întâmplă cu o repeziciune incredibilă, de ordinul secundelor. Vecinii, înfricoșați, se baricadează în apartamente.

Scena crimei

Asasinul face însă o greșeală, așa cum o fac toți. Lasă urme la fața locului.

Nu există crimă perfectă!

Poliția sosește rapid, printr-un apel dat la 112. Începe cercetarea. Se adună tuburile trase, se reface traseul. Sunt verificate toate camerele de supraveghere din zonă, sunt audiați martori.

Holul și scara sunt pline de sânge, semn că victima a încercat să fugă din calea asasinului

Descrierea asasinului este procesată rapid. Coincide cu cea făcută, cu câteva luni în urmă, de un interlop bucureștean. Mitică Machedonu a scăpat atunci cu viață, deși asupra sa, asasinul a tras mai multe focuri de armă.

Au trecut câteva luni de atunci. Informațiile au fost puse cap la cap și astfel a fost identificat presupusul autor. Rămâne de aflat cine a comandat uciderea tânărului hacker Iulian Oancea și cine a dorit lichidarea interlopului Mitică Machedonu.

Related Posts