Doi sugari de trei luni înjunghiați de un tată-monstru!

O nouă crimă șochează România. Un bărbat din Roman, județul Neamț, și-a înjunghiat soția și gemenele care nu aveau nici trei luni de când au fost aduse pe lume. Una dintre ele a pierit la spital – pentru cealaltă medicii se zbat să-i salveze viața. La sângeroasele scene a fost martor băiețelul de 10 ani al cuplului.

Un locatar din bloc a alertat autoritățile, îngrozit de zgomotele ce se auzeau de la apartamentul vecin. Când au spart ușa, polițiștii au dat peste o imagine de coșmar. Bebelușii zăceau în pat, plini de sânge. Ucigașul stătea resemnat pe un scaun, fără să scoată un cuvânt.

Tatăl-monstru este imobilizat de polițiști. Are privirea pierdută, iar tricoul este pătat
de sângele bebelușilor

Mama lor, înjunghiată și ea, a reușit să fugă din casă înainte să fie ucisă. L-a luat cu ea și pe copilul de 10 ani, care a fost martor la sângerosul episod.

Bebelușii au fost duși de urgență la spital, în stop cardio-respirator, cu multiple plăgi înjunghiate. Din nefericire, una dintre copile nu a rezistat și a pierit în mâinile medicilor, care au făcut eforturi mari să o resusciteze. Pentru cealaltă a venit un elicopter SMURD să o ducă la Iași, unde medicii au băgat-o de urgență în sala de operație.

Polițiștii din Neamț fac cercetarea la fața locului. Sunt audiați martori și sunt ridicate probe

Nimeni nu știe deocamdată ce l-a împins pe acest tată să recurgă la un asemenea gest nebunesc. Ancheta este în plină desfășurare.

Articole recente

Ultimele articole

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here