00 “După ce am apăsat pe trăgaci, mi-a spus că mă iubește, dar nu m-am mai putut opri” | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 26, 2021
Anchete

“După ce am apăsat pe trăgaci, mi-a spus că mă iubește, dar nu m-am mai putut opri”

Mărturiile lui Francesco Borgheresi, făcute în timpul audierilor sunt șocante. Fără nici cea mai mică remușcare, el le-a spus anchetatorilor cum s-au derulat ultimele momente din viața Mihaelei Apostolides: “după ce am apăsat pe trăgaci, mi-a spus că mă iubește, dar nu m-am mai putut opri“.

Mașina în care a fost împușcată Mihaela Apostolides

Francesco a mai declarat că motivul gestului său nebunesc a fost gelozia, suspectând-o pe Mihaela că l-ar fi înșelat cu un bărbat de 50 de ani.

Românca a fost împușcată de iubitul italian în data de 22 mai, în parcarea unui supermarket din Cuneo, Italia. Potrivit raportului criminalistic, patru gloanțe au fost trase, două au nimerit-o pe Mihaela în piept, un altul a fost tras pe lângă victimă, în timp ce al patrulea a ricoșat şi l-a rănit pe italian la mâna stângă. Femeia a murit pe scaunul pasagerului.

Mihaela a murit pe scaunul pasagerului. Două gloanțe i-au atins organele vitale.

După  ce a comis crima, bărbatul a sunat la poliție și i-a spus operatorului: „Sunt în parcare, aștept să fiu arestat. Am înnebunit, am ucis o femeie. Am două arme cu mine. Veniți să mă luați, nu mai rezist”.

Membrii familiei Mihaela Apostolides au adus flori la locul asasinatului. Foto: La Stampa

Francesco Borgheresi este închis acum în Penitenciarul din Cerialdo și urmează să fie judecat pentru crimă.

Related Posts