septembrie 19, 2021

Îl cheamă Klaudiu Zelujec. Are 24 de ani și trăia de mai mulți ani în concubinaj cu Bianca. Pentru că era un individ extrem de violent, tânăra a vrut să pună capăt relației. Ba chiar depusese o plângere împotriva lui, dar, din nu se știe ce motiv, și-a retras-o în urmă cu două săptămâni. O greșeală fatală!

Bianca și cei doi copii

În această poză, Bianca pare fericită, alături de cele două mici bijuterii.  În realitate, ducea o viață de coșmar alături de cel care avea să-i devină călău. Ca o ironie a sorții, ultima ei postare, facută în data de 29 mai, înfățișa o mamă care își ține pruncul în brațe, pe o stradă dintr-un cartier sărăcăcios. Fotografia este alb-negru, care pare să simbolizeze suferință și multe lacrimi.

Ultima postare a Biancăi

Ieri, 6 iunie 2020, Klaudiu a contactat-o pe Bianca și i-a cerut să se întâlnească. Au fost vazuți de un pădurar cum se îndreptau spre cabana părăsită, ținându-se de mână. În jurul orei 16:40, ucigașul este găsit într-o pădure, nu departe de cabană, de un cioban, în timp ce încerca să se spânzure. Ciobanul a alertat imediat poliția. Anchetatorii sosiți la față locului aveau să descopere, curând, și trupul tinerei. Victima era plină de vânătăi și cu un laț în jurul gâtului.

Criminalul a fost reținut, și-a recunoscut fapta, iar în momentul de față se află internat la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației.

Doi copilași își plâng în acest moment mama!

Related Posts