00 Măneciu, Prahova A vrut să arunce in aer o întreagă stradă, a fost prins de trupele speciale în ultima secundă. Video de la operațiunea spectaculoasă | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 24, 2021
Actualitate

Măneciu, Prahova A vrut să arunce in aer o întreagă stradă, a fost prins de trupele speciale în ultima secundă. Video de la operațiunea spectaculoasă

Polițiștii Postului de Poliție Măneciu au fost sesizați, printr-un apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 63 de ani, care amenința cu faptul că va produce în mod intenționat o explozie, în imobilul în care locuiește cu ajutorul a 6 butelii cu gaz.
La fața locului au acționat luptători din cadrul S.I.A.S.-I.G.P.R., polițiști și luptători SAS Prahova, sprijiniți de lucrători ISU, care au îndepărtat pericolul iminent.
La acest moment, persoana în cauză se află în custodia Poliției.

Față de acesta vor fi dispuse măsurile legale, bărbatul nefiind la prima faptă de acest gen.
În luna ianuarie a anului curent, bărbatul a sesizat Poliția cu privire la faptul că își va incendia autoturismul, la fața locului acționând polițiștii.
Doar în cursul anului 2021, persoana în cauză a efectuat aproximativ 20 de apeluri prin SNUAU 112, invocând diferite motive nefondate, fapt pentru care a fost sancționat contravențional.

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *