00 Fiul regelui asfatului din Banat a fost reținut. Este acuzat că fura haine de firmă din magazinele de lux ! | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 24, 2021
Actualitate

Fiul regelui asfatului din Banat a fost reținut. Este acuzat că fura haine de firmă din magazinele de lux !

Georgică Cornu, cel supranumit regele asfaltului din Banat, este în stare de șoc. Fiul lui a fost reținut de polițiști după ce, împreună cu trei prieteni, au prădat mai multe magazine de lux. Camerele de supraveghere din 2 malluri din Timișoara i-au filmat in timp ce furau haine aparținând unor branduri internaționale.

Georgică Cornu recunoaște pentru Știrile Kanal D că la locuința lui au descins polițiștii:

Au venit politistii au intrat in casa, au căutat niște haine, l-au pus sa aducă niște haine de marca, a adus vreo câteva toate hainele, vreo 7-8-10 piese, le-au fotografiat dar care erau haine vechi. Au căutat dacă mai are și altceva, au constatat ca nu mai are, i-am întrebat despre ce e vorba, mi-au explicat ca au furat niște haine de la magazine și că ar fi fost văzut și el cu 2 persoane din cele care au furat”.

În aceasta grupare, Andrei Cornu avea rolul de cărăuș. Practic, el aștepta cu motorul pornit, în fața centrului comercial, în timp ce complicii sustrăgeau hainele din magazin. Mai apoi, hainele erau transportate de fiul omului de afaceri la domiciliile prietenilor lui,  acolo unde polițiștii le-au și găsit în urma unor percheziții.

Related Posts