00 Galați: polițiști agresați într-o scară de bloc pentru că au cerut unui bărbat să se legitimeze | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 24, 2021
Actualitate

Galați: polițiști agresați într-o scară de bloc pentru că au cerut unui bărbat să se legitimeze

Un scandal de proporţii a avut loc sâmbătă seară pe scara unui bloc din municipiul Galaţi, unde mai multe persoane s-au adunat, fără a respecta ordonanţele militare, iar după ce poliţiştii le-au cerut participanţilor să se legitimeze, unul dintre cei prezenţi a devenit recalcitrant, agresându-i verbal pe polițiștii prezenți, în timp ce vorbea la telefon cu un amic.

Sfidarea la adresa oamenilor legii a continuat timp de câteva minute. El ridicat tonul şi mai mult, moment în care unul din poliţiștii prezenți a folosit sprayul lacrimogen pentru a-l imobiliza, pulverizându-i-l în ochi. Scandalagiul a fost, ulterior, încătuşat şi dus la secţia de politie, unde s-a stabilit că are 32 de ani şi locuieşte la o altă adresă decât cea la care a fost găsit.

https://www.youtube.com/watch?v=rEAGSmVB6Kw

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 5000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr 3/2020 şi cu amendă în valoare de 1500 de lei pentru refuz de legitimare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Related Posts