00 Gestul făcut de forțele de ordine șoferilor care aveau mașina plină de zăpadă – VIDEO | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 26, 2021

Mai multe videoclipuri, cu polițiști sau jandarmi, au devenit virale pe rețelele de socializare. Se pare că a devenit o modă ca forțele de ordine să facă gesturi neașteptat de frumoase pentru șoferii din trafic.

Este vorba de polițiști și jandarmi din mai multe județe ale țării, filmați în timp ce curăță mașinile pline de zăpadă ale șoferilor aflați în trafic.

Deși ar fi putut să le aplice o amendă, un avertisment sau pur și simplu să îi ignore, acești oameni în uniformă, au ales să facă un gest frumos care merită tot respectul nostru.

Prima întâmplare de acest gen a avut loc în Sibiu, momentul fiind postat chiar pe pagina de Facebook a Poliției.

În timp ce erau la semafor, omul legii a observat că un şofer nu are absolut deloc vizibilitate în spate, întrucât luneta era acoperită cu zăpadă în totalitate. În loc să-i dea amendă pentru acest lucru, poliţistul s-a dat jos din maşina lui şi a început să curețe zăpada de pe autoturismul respectiv.

Probabil că restul şoferilor din trafic s-au aşteptat ca poliţistul să-l tragă pe dreapta. Nu a fost aşa, însă.

A doua faptă asemănătoare s-a petrecut în Brașov, unde, un polițist aflat în trafic a observat că maşina din faţa autospecialei nu este deszăpezită.

În locul unei mustrări, agentul a preferat să recurgă la un gest inedit: a coborât din maşină şi a şters cu mâneca hainei luneta autoturismului plină de zăpadă.

La Iași, un jandarm a coborât din mașină și a făcut ceea ce șoferul a uitat sau nu a vrut să facă… să curețe luneta de zăpadă.

La primul semafor, jandarmul s-a dat jos din mașina lui și a șters rapid luneta autoturismului din fața lui. .

Și acest videoclip a devenit în scurt timp viral pe rețelele de socializare.

Imaginile acestea au cucerit internetul în ultimele săptămâni, arătând tuturor că, deși judecați greșit de mulți cetățeni, oamenii legii nu sunt lipsiți de înțelegere și bunătate.

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *