Începând de azi, misiunea lui Bruno este să se joace în fiecare zi!

După zeci de misiuni dificile la care a participat timp de 8 ani, Bruno (pe numele lui real Ober) a ajuns la finalul carierei, dar cu toate acestea, nu se desparte de prietenul şi conductorul său, plutonier George Tacăle.

Bruno, pe vremea când era un puiuț de doar 5 luni

Ciobănescul german, Bruno, a ajuns în curtea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea şi a făcut cunoştinţă cu instructorul său pe vremea când avea doar 5 luni şi apoi au plecat împreună la Centrul din Sibiu, unde au parcurs împreună drumul dresajului, specialitatea intervenţie-patrulare.

Bruno și prietenul său, plutonier George Tacăle

Au fost 8 ani plini de satisfacţii şi reuşite profesionale, timp în care s-a legat o prietenie foarte frumoasă între noi doi. Bruno, aşa cum îmi place mie să îl alint, a fost un camarad de nădejde in misiuni, iar instinctul şi curajul de care a dat dovadă pe parcusul acestor ani, m-au ajutat deseori la soluţionarea cazurilor complicate, inclusiv la căutarea persoanelor dispărutea declarat plutonierul George Tacăle.

Din nefericire, otita care a recidivat tot mai des, a dus la retragerea lui Bruno din misiuni. Cu toate acestea, nu va părăsi insituția, iar jandarmii vâlceni vor avea grijă să-i ofere, în continuare, o viaţă de pensionar liniştită!

Şeful Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea i-a mulţumit plutonierului George Tacăle, atât pentru modul în care şi-a îndeplinit misiunile alături de partenerul necuvântător, cât şi pentru grija deosebită acordată luptătorului Bruno

Articole recente

Ultimele articole