septembrie 17, 2021

Năruja. Un sat din ținutul Vrancei. Pe cărările prăfuite își fac apariția polițiștii.  Pentru cei câțiva localnici, bătrâni, care nu mai au pe nimeni, apariția oamenilor în uniformă albastră îi neliniștește.

Sunt mulți, poartă măști chirurgicale pe față și mănuși de protecție în mâini. In celălalt capăt al satului, se aud motoarele mașinilor, turate la maximum, care încearcă să urce dealul.

Brusc, panica se instalează. Doar că, oamenii legii nu au venit să facă rețineri, din contră, să aducă bucurie. Rând pe rând, coșuri încărcate cu bunătăți tradiționale sunt lăsate la porțile celor care ne-ar putea fi bunici.

Iată, într-o lume care devine tot mai egoistă, o mână de oameni de la IPJ Vrancea, ne oferă o lecție de bunătate, de altruism și generozitate.

Acțiunea omului legii nu înseamnă doar menținerea ordinii publice, implică și un imens efort de a crea o lume mai bună, mai frumoasă, mai curată și mai darnică!

Din acest motiv promovez toate aceste modele care fac cinste României și românilor, mai ales în aceste vremuri grele pe care le trăim cu toții!

Related Posts