00 Jador și Mario Fresh au făcut pace cu atacatorii lor din Gorj. Oare de ce? | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 26, 2021

Jador și Mario Fresh s-au împăcat cu atacatorii lor. La sfârșitul săptămânii trecute, cei doi au fost bătuți în fața unui club cu pretenții din stațiunea Mamaia. Artiștii susțin că nu știu de la ce a pornit tot scandalul.

Mario Fresh și Jador. Un zâmbet prea comercial

Potrivit anchetatorilor, Jador și Mario și-au restras plângerile pentru loviri și alte violențe, pe care le formulaseră la secția de poliție.

La audieri a ajuns și unul dintre atacatori. Arogant, flegmatic, cu un mers ușor arcuit, el nu a scos o vorbă la ieșire. Este o figură cunoscută in Gorj.

Ce nu au înțeles Jador, Mario Fresh și “băieții” din Gorj, este că, deși cele două grupări rivale s-au împăcat, polițiștii continuă cercetările pe baza imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere.

Pentru încăierare, pedepsele prevăzute de noul cod penal încep cu o amendă și se pot termina cu închisoare de la 3 luni la 1 an!

Unul din atacatorii lui Jador și Mario Fresh este așteptat la ieșirea din secția de poliție de un BMW seria 5, negru, plin cu “prieteni”. VIDEO

Related Posts