00 Liderul de sindicat al Poliției, Viorel Șeicaru, o victimă a sistemului sau un om trecut de cealaltă parte a legii? | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 26, 2021

Am acceptat să postez o fotografie cu acest om deoarece chiar îl cunosc. Dacă mi-am asumat acest risc, înseamnă că am motivele mele să îl apăr. Înainte de a distruge un om pe care, de fapt, nimeni nu îl cunoaște, ar fi bine să ascultăm și ce are de spus acesta, NU?

Trăim într-un stat în care oamenii sunt în mod exclusiv preocupați de felul în care pot câștiga mai mult!! Este un lucru generat de sărăcie și de viața grea, plină de nevoi importante, cu care ne confruntăm de ani de zile, noi românii. Avem tendința să credem că ceea ce se spune în presă este și adevărat chiar din primul moment. Încă nu am învățat să ascultăm părerea ambelor părți. Nu este vina nimănui. Este doar lipsa de experință de care nu suntem noi vinovați!

 Dacă o să procedăm în felul acesta și dacă o să judecăm cu superficialitate lucrurile prezentate în spațiul public, nu suntem deloc corecți. Acesta este de fapt, cel mai grav lucru, după parerea mea!

Sunteți siguri că acuzațiile aduse sunt reale? Sunteți siguri că există dovezi clare? A ascultat cineva și părerea polițistului de la Secția 16?

Mai este un lucru care mă îngrijorează! În România, o dată ajuns în vizorul presei, în doar câteva ore poți pierde absolut tot: imagine, viitor, munca de-o viață, credibilitate, chiar și locul de muncă de care ai nevoie ca să supraviețuiești. Unii dintre voi o să spuneți că există…..dreptul la replică. Este prea puțin! Durează mult prea mult sau poate că,  niciodată nu poți să recuperezi ceea ce ai pierdut, după părerea mea!!

Știu toate dedesubturile acestei arestari, dar nu le voi face publice până nu se pronunță instanța de judecată. Eu fac parte din categoria oamenilor care, datorită lucrurilor importante realizate și chiar publicate, am primit amenințări  cu moartea și chiar cu ….violarea familei. Nu cred că în mod întâmplator a fost lansată informația falsă potrivit căreia aș fi chiar nașul lui Șeicaru. Este un lucru complet fals și neadevărat!

Eu doar am prezentat punctul de vedere al unui acuzat, așa cum îmi cere deontologia! Doar pentru acest lucru, m-am trezit atacat într-un mod foarte agresiv, de persoane care nu înțeleg că în anul 2021 avem dreptul moral, legal și principial de a ne exprima opinia! Cine sunt aceste persoane? 

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *