00 Mehedinți/Adolescentă de 17 ani, violată și arsă de vie de un criminal cu cinci crime la activ! | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 24, 2021
Actualitate

Mehedinți/Adolescentă de 17 ani, violată și arsă de vie de un criminal cu cinci crime la activ!

Un caz strigător la cer s-a petrecut în localitatea Dârvari din Mehedinți! O adolescentă de 17 ani a fost incendiată de un individ pe care îl cunoscuse pe internet. Culmea, în urmă cu o săptămână, fata l-a reclamat pentru viol, dar polițiștii nici măcar nu l-au întrebat de sănătate.

Ion Turnagiu

Ion Turnagiu a comis în 1993 cinci crime cu sânge rece, având condamnări de 90 de ani de închisoare. Cu toate acestea, el fost eliberat anul trecut din închisoare.

La scurt timp, a cunoscut-o pe Ioana. Bărbatul ar fi avut o relație de prietenie cu fata, însă vineri au intervenit neînțelegerile. Fostul condamnat a aflat că tânăra depuse o plângere împotriva lui, pentru viol.

Omorul a fost premediat, întrucât individul a venit cu o canistră de benzină. Când a ajuns la locuința tinerei, după încă un episod scurt de dispută, i-a dat foc fără nicio remușcare și a fugit!

Fata locuia împreună cu bunica și cu fratele ei. Acesta din urmă, și el minor, a auzit țipetele și a sărit imediat să stingă focul care o ardea de vie pe adolescentă. Între timp, a sunat și la 112. Tânăra este în stare critică și are arsuri pe 90% din suprafața corpului.

Related Posts