00 Mureș Bărbat trimis în judecată pentru dare de mită și agresiune sexuală | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 24, 2021

Polițiștii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mureş au finalizat cercetările, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş a întocmit rechizitoriul, prin care a dispus trimiterea în judecată a unei persoane, inculpată pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și agresiune sexuală.

Astfel, la data de 28 aprilie a.c., ofițerii de poliție judiciară ai D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Mureș, au prins în flagrant un bărbat care a oferit 500 de euro mită unui agent de poliție din cadrul Secției Rurale nr. 1 Gornești, pentru a nu lua măsurile legale într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. Agentul de poliție a formulat un denunț, în care sesiza faptul că persoana în cauză i-a promis o sumă de bani pentru a distruge probele din dosar.

Ca urmare a denunțului formulat, ofițerii Anticorupție, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, au organizat acțiunea de prindere în flagrant, ocazie cu care inculpatul, în vârstă de 48 de ani, a fost prins în timp ce oferea agentului de poliție denunțător suma de 500 de euro.

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *