00 O prezentatoare celebră de la BBC a murit din cauza unui vaccin anti-Covid. Verdictul este oficial! | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 24, 2021

Lisa Shaw era prezentatoare  la BBC Radio Newcastle. Jurnalista, în vârstă de 44 de ani, a murit în luna mai, după trei săptămâni de când a primit prima doză de vaccin. Cazul ei a ajuns acum în instanță.

Ofițerul de medicină legală din Newcastle, Karn Dilks, a stabilit că Lisa Shaw a murit din cauza cheagurilor de sânge din creier. Jurnalista a început să acuze dureri de cap severe, la nivelul frunţii şi în spatele ochilor, la câteva zile după vaccin. Lisa a mers la o unitate medicală din Durham, unde a fost diagnosticată cu embolie, şi a fost transferată pentru tratament specializat la Royal Victoria Infirmary din Newcastle.

În ciuda tratamentelor primite, nu a mai putut fi făcut nimic şi Shaw a murit pe 21 mai.

Medicii legiști din Newcastle au emis o concluzie șoc: „Lisa Shaw a murit din cauza complicaţiilor unui vaccin anti-Covid”.

Anterior, medicul Tuomo Polvikoski a expus în audiere că Lisa Shaw, cunoscută prezentatoare radio, era în formă fizică bună şi era sănătoasă înainte de a primi vaccinul.

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *