Oradea Traficanții de țigări „arși” de Poliția Română

Peste 279.000 de țigarete de contrabandă au fost capturate de polițiștii B.C.C.O. Oradea. În cursul operațiunii, un bărbat  a fost prins în timp ce le transporta, disimulate într-o autoutilitară.  Prejudiciul total cauzat bugetului statului se ridică la 242.660 de lei.

Flagrantul a avut loc pe Drumul Național 19, la intrarea în municipiul Oradea dinspre Biharia. Țigaretele nemarcate legal erau ambalate în cutii din carton și saci din plastic, ascunse într-un compartiment special conceput al autoutilitarei.

Țigaretele, în valoare de aproximativ 140.000 de lei și autoutilitara folosită pentru transportul acestora au fost indisponibilizate, în vederea cercetărilor.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Informatice din cadrul B.C.C.O. Oradea l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, sub aspectul comiterii infracțiunii de „deținerea, transportul bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia

Poliția Română

Articole recente

Ultimele articole

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here