00 PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 24, 2021

Doi suspecți au reușit să fugă!

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din București și Călărași,  împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat 5 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

În fapt, începând cu luna septembrie 2019, 5 bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 37 de ani, ar fi achiziționat săptămânal din municipiul București droguri de mare risc(cocaină, MDMA, metadonă) și de risc (cannabis), pe care le-ar fi comercializat către consumatori din județul Călărași.

La percheziții au fost descoperite și ridicate 30 de grame de cannabis, 14 comprimate de metadonă, 17 doze de cannabis, 50 de pliculețe cu cocaină, 1 grinder, 1 cântar de precizie, 4 telefoane mobile, 300 de euro și 1.350 de lei.

Două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Față de o a treia persoană s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Totodată, față de 2 bărbați, s-a dispus arestarea în lipsă.

Related Posts