septembrie 19, 2021

Comanda Poliției Române a fost preluată de chestorul Benone Marian Matei. Ofițerul superior a fost numit prin decizia premierului Florin Cîțu, la propunerea ministrului de interne Lucian Bode. Chestorul de poliție va avea și rang de secretar de stat.

Benone Marian Matei este absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, activează în structurile Poliției Române din 1997, iar înainte de a fi numit în funcția de inspector general al IGPR el a îndeplinit funcția de director al Direcției Operațiuni Speciale.

Între anii 1997 și 2005, Benone Matei a îndeplinit funcția de ofițer de poliție judiciară în cadrul IPJ Bacău – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate și Corupției, între anii 2005 și 2012 – adjunct al șefului Brigăzii Teritoriale de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, între 2010 și 2015 – șef al Brigăzii Teritoriale de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, între 2015 și 2018 – director adjunct al Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, iar din 2019 – director al Direcției Operațiuni Speciale.

 

 

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *