iunie 20, 2021
News

Polițista care și-a vândut colegii din cauza implantului cu silicon. A sperat sa facă un “19” pe cârca fostului iubit, tot polițist

Polițista T.B a ales sa colaboreze cu anchetatorii, mai exact a declarat tot ce au vrut aceștia sa audă pe motiv ca n-ar fi putut suporta regimul de detenție din arestul central al capitalei.

Aceasta își făcuse un implant cu silicon cu doar cateva zile înainte sa fie declarată suspectă în dosarul polițiștilor de la secția 16.

Numele ei nu a apărut in articolele de presă deoarce sursa care furniza informații din dosar către MASS-media a dorit s-o protejeze.

În urma cu câteva zile, la sugestia anchetatorilor și din disperarea de a face un “19”, aceasta l-a înregistrat ambiental pe fostul iubit, tot polițist în cadrul aceleiași secții, deși nu are legătura cu dosarul.

T.B i-a trimis un mesaj fostului iubit sa vină la actualul ei loc de muncă, serviciul juridic din cadrul D.G.P.M.B.,  unde l-a înregistrat ambiental.

Procurorii îl acuză acum de favorizarea infractorului pe motiv ca acesta era prieten cu toți cei 10 polițiști implicați în dosar. 

Follow Me:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *