00 Povestea Raniei Derweesh, tânăra din Ploiești care calcă pe urmele celebrei Greta Thunberg, activistă pentru mediu – VIDEO | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 26, 2021

Despre Rania Derweesh (17 ani), elevă a Colegiului Național “Mihai Viteazul” din Ploiești, implicată în numeroase proiecte de mediu și pentru tineri, am aflat din emisiunea Observatorulph.ro Live.

Rania Derweesh este o tânără din Ploiești, care promite multe!

Ea este co-fondatoarea mișcării Fridays for Future Ploiești, asistent manager intern pentru Delegații de Tineret ai României la ONU, coordonatoare în cadrul Parlamentului European al Tinerilor România, director de departament în cadrul Consiliului Județean al Elevilor, membru din Boardul Copiilor UNICEF și ambasadoare pentru organizația GirlUp România.

Și are doar 17 ani, o vârstă la care adolescenții își petrec timpul în cu totul alte moduri, mai mult sau mai puțin productive!

Cu o experiență diversă în activități de voluntariat, competiții academice și proiecte europene, Rania și-a dorit să reprezint imaginea celor care conștientizează actualitatea și să facă tot posibilul pentru a o schimba în mai bine.

Vă las video mai jos ca să aflați povestea ei în detaliu!

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *