00 Răpitorul fetei din Maramureș este un tânăr din Arad. Ar fi intenționat s-o ducă în Franța! | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 26, 2021
Anchete

Răpitorul fetei din Maramureș este un tânăr din Arad. Ar fi intenționat s-o ducă în Franța!

Potrivit baiamare24.ro, suspectul este un bărbat din Șiria (județul Arad). El chiar ar fi trimis un mesaj familiei tinerei, ca s-o liniștească: „Bună. Sunt Corina, sunt bine, nu vă faceți griji, sunt în drum spre Franța”.

Autoritațile au fost în alertă mai bine de 12 ore, după ce o tânără din județul Maramureș a fost răpită de un bărbat, cu o mașină închisă la culoare. Sute de echipaje de poliție și jandarmi din toată ţara au fost mobilizate pentru a o găsi pe tânără. A fost emisă și o alertă națională, iar tânăra a fost dată în consemn la toate punctele de trecere a frontierei. După o noapte lungă şi căutări de amploare, Corina a fost găsită la aproape 500 de kilometri de locul în care se presupunea că a fost răpită.

Între ea și răpitor ar fi exista o relație, deși, potrivit familiei acesteia, fata de 17 ani era deja măritată cu un bărbat din Maramureș.

Poliția continuă ancheta în acest caz cu iz de telenovelă!

Related Posts