septembrie 18, 2021

Sergiu este un exemplu de om cu un caracter extraordinar de puternic, căruia viața i-a scos în cale exact ceea ce avea nevoie! El a suferit un accident în care a fost electrocutat, la vârsta de 10 ani, mânile fiindu-i carbonizate.

“M-am urcat pe un transformator, m-am dezechilibrat și în cădere m-am prins cu o mână de împământare și cu cealaltă de un fir de înaltă tensiune. Curentul a trecut prin mine, a intrat prin mâna dreaptă și a ieșit prin mâna stângă. Toată lumea a crezut că am murit. Au încercat să o convingă pe mama și pe bunica mea că nu are rost să trăiesc”, povestește Sergiu.

Părăsit de tată încă de la naștere, Sergiu a fost adoptat de bunici. La vârsta de 1 an și jumătate, bunicul a murit, rămânând în grija bunicii.

După accident, situația a fost extrem de dificilă pentru Sergiu și familia lui. Adaptarea a fost una grea și înceată, însă lucrurile s-au aranjat ușor ușor. Sergiu a contiuat și școala, învățând să scrie cu gura, terminând astfel și liceul.

La o întâlnire de tineret Sergiu a cunoscut-o pe Ligia, o femeie extraordinară, cu care s-a și căsătorit. Împreună au 3 copii, o fată și doi băieți.

,,Nu am crezut niciodată că poate fi invidiat un om fără mâini. Dumnezeu mi-a redat mâinile printr-o soție și 3 copii”, a spus Sergiu Nichescu cu inima plină de mulțumire, într-un interviu la Spune-mi CUM!.

Vă las să vizionați întreaga emisiune Spune-mi cum! pentru a auzi povestea lui Sergiu.

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *