00 Sfârşit tragic al unei victime racolate prin metoda loverboy: Tânăra desfigurată și abandonată în pădure | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 24, 2021
Anchete

Sfârşit tragic al unei victime racolate prin metoda loverboy: Tânăra desfigurată și abandonată în pădure

În vârstă de numai 18 ani, Mihaela Miloiu, originară din Galați, a fost racolată de proxeneţii din Câmpulung în anul 2016, prin metoda “Loverboy”. Câteva luni mai târziu, tânăra avea să sfârșească tragic, într-o pădure de la granița dintre Elveția și Franța.

Ancheta autorităților române, franceze și elvețiene a început la scurt timp după ce corpul tinerei a fost descoperit sub o grămadă de frunze moarte. Victima era dezbrăcată complet, iar fața era de nerecunoscut, cel mai probabil după ce a fost lovita de mai multe ori cu un corp dur.

Dinții erau sparți și craniul era zdrobit. La examinarea cadavrului, anchetatorii au mai descoperit pe corpul victimei 26 de lovituri de cuțit, în zona gâtului și pe abdomen. Au fost prelevate probe si astfel s-a descoperit un ADN masculin, inexistent in bazele de date europene și extraeuropene.

Ancheta a durat doi ani, timp în care autoritățile au apelat la toate tehnicile posibile, inclusiv reconstrucția 3D, verificarea amprentelor în bazele de date a tuturor țărilor europene, dosarele cu persoane dispărute, identificarea cu martori.

După zece luni de la începerea anchetei, criminalul a fost identificat și arestat. Acesta era un localnic în vârstă de 30 de ani din departamentul Doubs, în estul Franței.

Related Posts