00 Șocant Și-a abandonat copilul de 4 ani și a fugit la iubitul cunoscut pe Facebook. Femeia este cercetată acum pentru abandon! | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 24, 2021

Un copil de 4 ani a rătăcit ore în șir pe un bulevard aglomerat din Galați, până a trezit suspiciunile unui trecător. Omul a sunat imediat a poliție. De aici, povestea devine de-a dreptul șocantă.

Mama micuțului, o tânără de 29 de ani, cunoscuse un bărbat pe Facebook. I-a spus acestuia că e singură și că nu are copii. Urma să ajungă la el acasă,  așa că nu a ezitat să-și abandoneze copilul pe străzi. Băiețelul a rătăcit ore bune pe un bulevard din Galați, până a dat peste un om milos care a intrat în vorbă cu el. Micuțul nu a știut să spună unde locuiește, cum a ajuns acolo și cine sunt părinții lui, așa că omul a sunat la 112.

Polițiștii au demarat imediat o anchetă. Au aflat că mama copilului este o tânără de 29 de ani, care plecase la iubitul ei, întâlnit recent pe Facebook. A fost găsită chiar la locuința acestuia, undeva la 60 de kilometri distanță de Galați.

Femeia nu s-a gândit o secundă la micuț, că l-a abandonat pe străzi, ziua, în amiaza mare, pe o căldură toridă. Pentru ea, importantă era noua relație...

Femeia a fost reținută și este cercetată acum pentru abandon. Copilul a fost preluat și va rămâne în grija Direcției pentru Protecția Copilului și Asistență Socială din Galați.

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *