Târgu-Neamț/După 15 ani de la dispariție, trupul unei fetițe de 5 ani găsit îngropat în curtea tatălui ei!

Data naşterii: 12.08.2001

Vârsta la data dispariţiei: 5 ani

Locul naşterii: Germania

Domiciliu: Târgu Neamţ, jud. Neamţ

Data dispariţiei: 8.12.2006, în jurul orei 8:30

Împrejurări: a dispãrut din Buhuşi, jud. Bacãu, împreunã cu mama ei, Magdalena Ursu. Plecaserã, împreunã cu tatãl fetiţei (fostul soţ al femeii), sã-i cumpere Andreei ceva de îmbrãcat. Cu puţin timp înainte de ziua dispariţiei, Madgalena obţinuse în instanţã custodia fetiţei. Cele douã locuiau în Buhuşi, la bunicii materni, iar tatãl Andreei, ultimul care le-a vãzut în viaţã, locuia la Târgu Neamţ.

De-atunci cele două n-au mai fost văzute, iar numele lor s-a regăsit, în tot acest timp, printre cele ale persoanelor dispărute de pe site-ul IGPR. Mama și fiica au fost date în urmărire națională și internațională. Toate eforturile polițiștilor și toate căutările efectuate pe raza județelor Neamț și Bacău nu au condus la identificarea lor. Ancheta a fost îngreunată și de faptul că  dispariția  a fost fãcutã foarte târziu, mai exact de bunicul matern, doi ani mai târziu, în 2008. Cazul a rămas neelucidat vreme de 15 ani.

Până acum, când o sesizare anonimă le-a dezvăluit anchetatorilor că Andreea și mama ei sunt îngropate în curtea casei tatălui biolgic, stabilit în Târgu Neamț. Criminaliștii au făcut săpături și au descoperit astfel rămășițele unui trup de copil.

Expertiza urmează să stabilească dacă rămășițele umane aparțin Andreei. Tatăl este acum principalul suspect în acest caz de omor și este arestat. Rămâne de aflat ce s-a întâmplat cu mama fetiței.

Articole recente

Ultimele articole

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here