00 Trei mii de oameni furioși și multe arme care ar fi fost folosite în răfuieli ! | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 26, 2021

Polițiștii apără legea și ordinea! Vă protejează de situații imprevizibile, de pericole! Din păcate, multe operațiuni nu pot fi făcute publice, pentru că sunt clasificate. Altfel spus, ar aduce prejudicii operative, ar înspăimânta populația, ar pune în gardă infractorii.

Șeful Poliției Române, chestorul Liviu Vasilescu a știut să evite pe muchie de cuțit un eveniment care ar fi arătat lumii întregi cât de sălbatici am fi devenit, anume, să asistăm la răfuieli armate și alte vendete.

Chestorul de poliție, Liviu Vasilescu, s-a gândit în primul rând la cetățeni, la siguranța lor, nu la clanuri. Despre aceste grupări se știa de multă vreme că dețin arme ilegale, cu glonț, pe care nu ar fi ezitat să le folosească. De-a lungul timpului, Poliția Română a făcut nenumărate percheziții la domicilile lor, dar nu au fost găsite. Armele, așa cum obișnuiesc infractorii, nu se țin sub pernă, nici în casă, ele sunt ascunse în pâmânt, ținute la complici și așa mai departe. Informația era una clară: trei mii de oameni urmau să facă un  “halimai”, să mă exprim în termenii lor, cum nu aveți idee. Poliția Română a evitat un măcel.

Șeful Poliției Române este un om onest. Are familie și copii, nu și-ar dezonora familia, haina militară. Întreaga carieră și-a dedicat-o muncii de poliție, a apărat Legea și Ordinea. Nu e omul care ar putea să bată vreodată palma cu infractorii. Din contră, e omul care a revoluționat Direcția de Crimă Organizată, apoi Direcția de Operațiuni Speciale, două unități de elită, de forță, care dau fiori multor infractori!

Related Posts