septembrie 17, 2021

Trei traficanți arestați

Procurorii și ofițerii de la Crimă Organizată din Tulcea au au efectuat 3 percheziții domiciliare în orașul Măcin, în cadrul unei acțiuni vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în comiterea infracțiunilor de trafic de droguri.

Din probele administrate în cauză rezultă că, în cursul anului 2020, la nivelul orașului Măcin s-a constituit un grup infracțional organizat, ce comercializa cannabis și produse cu efecte psihoactive tinerilor din zonă.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor au fost identificate și ridicate cantitățile de aproximativ 90 grame de produse cu efecte psihoactive și 50 grame de cannabis, recipiente și substanțe folosite la prepararea produselor cu efecte psihoactive, sume de bani și două cântare electronice de precizie folosite la porționarea și comercializarea drogurilor.

Împotriva celor 3 inculpați, Tribunalul Tulcea a dispus luarea măsurii arestării preventive față de aceștia, pentru o perioadă de 30 de zile față de aceștia.

Suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. La acțiune au participat și lucrători din cadrul I.P.J. Tulcea – S.A.S. Tulcea.

În urmă cu o lună, alte trei grupări infracționale din zona Măcin au fost destructurate, în urma unei ample operațiuni a Poliției Române.

 

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *