00 Un afgan căutat pentru un omor comis în Timișoara, prins pe aeroportul din Atena. Ucigașul era dat în urmărire internațională de 3 luni | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 24, 2021
News

Un afgan căutat pentru un omor comis în Timișoara, prins pe aeroportul din Atena. Ucigașul era dat în urmărire internațională de 3 luni

Ucigașul era dat în urmărire internațională de 3 luni,

În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile din România și autoritățile din celelalte state membre UE, seara trecută, a fost reținut, în Grecia, un bărbat, cetățean afgan, urmărit la nivel internațional, pentru omorul comis în Timișoara, acum 3 luni.

Schimbul de date și informații a fost realizat prin Biroul SIRENE – Centrul de Cooperare Polițienească Internațională al I.G.P.R.

În data de 19 aprilie, două grupuri de migranți afgani s-au încăierat în zona Gării de Nord din Timișoara. Bilantul: un  mort, un altul rănit grav. Criminalul a fost identificat ușor, pe baza camerelor de supraveghere din zon[, dar reușise deja să fugă din țară.

În continuare, urmează a fi derulată procedura de predare, prin Ministerul Justiției. După aprobarea predării, o escortă a Poliției Române se va deplasa în Grecia, pentru a îl aduce în țară, în vederea continuării cercetărilor în cadrul dosarului penal.

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *