00 Un înger pe pământ: părintele Vasile Antonie Tămaș | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 26, 2021

E român, patriot, un înger trimis pe pământ, așa cum a fost și tatăl lui, din mâna căruia a luat Crucea Suferinței, dar și a Biruinței. Slujește într-o parohie mică, din Covasna.  Acolo vin bogați, săraci, ortodocși, catolici. Ce e așa de special în biserica în care slujește părintele Vasile Antonie Tămaș? Cum de nu mai există Schismă Bisericească în acel mic loc, uitat de timp și de autoritățile centrale?

Simplu! Părintele, prin acțiunile sale de bunătate, de caritate, a reușit să-i mobilizeze pe oameni, să-i determine să renunțe la ură, să-și iubească semenii aflați în suferință, indiferent de cum își fac unii și alții semnul crucii. Mai mult, părintele Tămaș, poate că nu știți, dar este unul dintre puținii preoți din România care nu percepe taxe pentru botez. Așa a procedat și tatăl lui!

Cristelnița, veche de peste 170 de ani, deja s-a crăpat!

Cristelnița, din mica parohie din magiarime, are peste 170  ani, și deja s-a crăpat. Altfel spus, în ea pui apă și apele Iordanului încep să curgă.  E nevoie de un nou vas sfânt. Îl puteți susține, așa cum și el își suține comunitatea! Mai mult, îi puteți scrie pe WhatsApp, la numărul 0768901642

Related Posts