00 Un român implicat într-o răfuială armată în Italia, prins la Băilești. Asupra lui s-a găsit un pistol cu glonț | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 24, 2021
News

Un român implicat într-o răfuială armată în Italia, prins la Băilești. Asupra lui s-a găsit un pistol cu glonț

Un incident șocant a avut loc în urmă cu o săptămână, în provincia Foggia. Indivizi necunoscuți au blocat un italian în trafic și au deschis focul asupra mașinii sale. Din fericire, proiectilele au lovit doar caroseria, fără să-l rănească pe șofer. Ulterior, atacatorii au fugit.

Carabinerii au încercuit rapid zona și au găsit la fața locului mai multe tuburi de 9mm, două bâte și cutia unui pistol.

După vizionarea camerelor de supraveghere din zonă, anchetatorii italieni au trimis pozele suspecților implicați în atac, interpolului. Omologii români aveau sa-l identifice rapid.

Arma folosită în atacul din provincia Foggia, găsită în Băilești

Suspectul a fost găsit în Băilești. În urma percheziției efectuate la locuința acestuia, poliţiştii au găsit o armă letală, un încărcător aferent armei, în care se aflau patru cartușe, iar într-un portofel au fost găsite alte 15 cartușe.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilitcă tânărul intrase în România de doar câteva zile. A fost arestat pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată cu arme şi nerespectarea regimului armelor și muniţiilor.

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *