iulie 25, 2021

Criză pe piața etnobotanicelor

Sute de vieți salvate

În urma unei acțiuni fulger, polițiștii antidrog din capitală au capturat 3,2 kilograme de substituenți de droguri (etnobotanice) prin realizarea unui flagrant stradal. Ulterior, polițiștii au executat două percheziții la domiciliile unor suspecți, ocazie cu care au capturat: 90 de plicuri cu cafeină pură, folosită pentru amestecul cu etnobotanice, 4.900 de euro și 3.600 de lei proveniți din vânzarea de etnobotanice, într-o singură zi, un autoturism folosit la transportul și distributia etnobotanicelor.

Cele 3,2 kilograme de etnobotanice se amestecau cu 1,8 kg de cafeină pură și se obțineau 5 kilograme (50.000 de doze) din drogul cunoscut în mediu cu denumirea de “Crocodil”, unul dintre cele mai periculoase “cocktail-uri” aflate pe piața neagră a stupefiantelor, care pune consumatorii dependenți în mare pericol, unii pierzându-și și viața.

Traficanții aprovizionau cu drogul “Crocodil” zone famate din București precum:

-zona Unirii – străzile lăturalnice

-zona Anton Pann

-zona George Georgescu

-zona Gara de Nord – Mircea Vulcănescu

Liderul rețelei, în vârsta de 31 ani a fost reținut pentru săvârșirea infractiunii de trafic de droguri.

“Crocodil” este unul dintre cele mai periculoase narcotice. Face ravagii printre tinerii din România. Consumatorii se comportă irațional, nu simt nevoia să doarmă, au o stare de extenuare, umblă aidoma unor Zombie.

Ca să vedeți ce efect devastator are asupra consumatorilor, iată un material șocant.

Follow Me:

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *