00 VIDEO Ca-n filmele cu Stan și Bran. Un afacerist român a plătit pentru un import de banane, dar s-a trezit cu o jumătate de tonă de cocaină, în valoare de 25 de milioane de euro |Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 24, 2021
Breaking News

VIDEO Ca-n filmele cu Stan și Bran. Un afacerist român a plătit pentru un import de banane, dar s-a trezit cu o jumătate de tonă de cocaină, în valoare de 25 de milioane de euro

Cocaina, cu o puritate de 98 la sută,  a fost găsită în cutii de banane, într-un depozit de legume-fructe din Chiajna. Chiar patronul a anunțat poliția, șocat să descopere că printre fructe erau ascunse niște pachete ciudate. În urma cercetărilor efectuate de ofițerii de la Crimă organizată s-a stabilit faptul că drogurile provin din Columbia. În Europa au ajuns prin portul Anvers din Belgia, apoi marfa a intrat în țară prin portul Constanța și a ajuns la depozitul din Chiajna. 

Cocaina a fost descoperită în 35 de baxuri de banane și are o puritate de 98 la sută.

În total au fost găsite 503 kilograme de cocaină. Valoarea de piaţă a drogurilor este de aproximativ 25 de milioane de euro. Potrivit Poliției Române, “în cauză se efectuează investigații, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de  Legea 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”.

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *