00 VIDEO | O operațiune antidrog i-a băgat în sperieți pe bucureștenii dintr-un tramvai | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 24, 2021

O scenă surprinsă de mai mulți călători în București a creat emoție puternică în rândul martorilor. Pasagerii unui tramvai au putut vedea mai mulți bărbați cu pistoalele in mâini care au scos dintr-o autoutilitara mai mulți suspecți și i-au culcat la pământ, intr-o mișcare fulgerătoare.

Scena se întâmpla in plin trafic, la semafor, intr-una dintre cele mai aglomerate zone din capitala, intersecția străzilor Mihai Eminescu și Calea Moșilor.

Inițial, s-a crezut ca e vorba de o tâlhărie sau o reglare de conturi între interlopi, însă, ulterior poliția a venit cu precizări. A fost vorba despre un flagrant antidrog, executat de ofițeri de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București.

Trebuie să vă spun că atunci cînd am văzut înregistrarea am recunoscut imediat în imagini stilul inconfuncdabil al polițiștilor BCCO: o operațiune precisă, desfășurată în mare viteză și cu o precizie bine exersată.

Related Posts