00 VIDEO Polițiști din Gorj amenințați cu moartea și loviți cu bâta de un scandalagiu. Mașina de intervenție este avariată | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 24, 2021

Agresiunile la adresa forțelor de ordine sunt tot mai dese, demonstrând astfel că autoritatea statului este într-o scădere dramatică. Iată un video șocant!

Pe imagini se vede cum mai mulți polițiști sunt atacați de un bărbat înarmat cu o bâtă. Incidentul are loc în localitatea Drăguțești, la scurt timp după primirea unui apel la 112 pentru violență domestică.

Individul din imagine nu pare să aibă frică de polițiștii chemați să-l liniștească

Agenții sosiți la fața locului încearcă să-l liniștească, dar individul se năpustește asupra lor, lovind în stânga și în dreapta. Mașina poliției este grav avariată, iar trei oameni ai legii sunt răniți în timpul primei imobilizări. Scenele dramatice au loc sub privirile sătenilor, ieșiți la porți cu telefoanele mobile ca să surprindă momentul.

Un polițist este la pământ, sătenii ies pe stradă să surprindă momentul cu telefoanele mobile

Pentru a evita să folosească armamentul din dotare, polițiștii folosesc spray-uri iritant-lacrimogene. După câteva minute, la fața locului sosesc forțe suplimentare.  

Agresorul este cercetat acum pentru ultraj și violență în familie.

Video de la intervenție

Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *