00 VIDEO/S-a sinucis după ce a terorizat un cartier. Trupele speciale ale Poliției au încercat să-l imobilieze, folosind grenade de consternare. Suspectul parcă avea puteri supranaturale! | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 24, 2021
Police Story Uncategorized

VIDEO/S-a sinucis după ce a terorizat un cartier. Trupele speciale ale Poliției au încercat să-l imobilieze, folosind grenade de consternare. Suspectul parcă avea puteri supranaturale!

Un bărbat care luni de zile a semănat teroare printre locuitorii unui cartier din Capitală s-a aruncat de la etaj, în momentul în care mascaţii au venit să-l potolească. Nu era prima dată când acesta a avut probleme cu legea, iar în urmă cu 2 săptămâni a fost internat la Spitalul Obregia, dar a fost externat pe semnătura mamei sale, potrivit Știrilor Kanal D. Din cauza rănilor dobândite în urma impactului cu solul, bărbatul a încetat din viaţă.

Trupele speciale venite la fața locului, însoțite de negociatorii poliției, au încercat minute în șir să-l liniștească, dar nu a fost chip. Individul era extrem de furios și avea un cuțit în mână, înfășurat cu o bandă, astfel încât, în momentul unei posibile altercații cu poliția, să nu poată fi dezarmat.

Deși au fost folosite grenade de consternare (Flash-Bang), care au rolul de a slăbi timp de câteva secunde vederea și auzul, adică de a paraliza centrii nervoși, acestea nu au avut niciun efect asupra individului, care, parcă avea puteri supranaturale (VEZI VIDEO). Mai mult, acesta a început să-i ameninţe cu un cuţit şi cu un disc, ba chiar s-a îndreptat în direcția lor. Luptătorii SAS nu au folosit armanentul din dotare, deși o puteau face. Au încercat să-l convingă să se predea. La un moment dat, individul a fugit în casă, s-a dus glonț în balcon, unde s-a aşezat pe partea exterioară a balustradei, iar, la scurt timp, s-a aruncat de la etajul 6.

Trupele speciale SAS, sunt cele mai pregătite forțe de intervenție ale Poliției Române. Din ele fac parte luptători cu o vastă pregătire în domeniul intervențiilor riscante, ca de exemplu, luări de ostatici, descinderi la grupări de crimă organizată, capturarea unor indivizi periculoși, traficanți de droguri sau de arme.

Related Posts