00 VIDEO Un polițist legendar a prins un cuțitar în direct. Imaginile sunt virale. Omul legii este cercetat acum pentru abuz! | Christian Sabbagh | Totul despre realitate!
septembrie 24, 2021

După ce a inițiat un curs de prim ajutor pentru polițiștii din Olt, apoi a apărut în Daily Mail, ca și polițist atipic pentru România, mai nou, Viorel s-a mutat în Sibiu, ca agent la ordine publică. Și aici, omul legii a încercat să le arate șefilor de ce este în stare! Imaginile cu Viorel Teacă, în timp ce imobilizează un atacator, într-un magazin din Sibiu, ieri seară, au devenit virale pe internet.

Totul a plecat de la un individ care a intrat într-un magazin, fără mască, iar agentul de pază i-a cerut să se conformeze normelor din pandemie. Bărbatul a scos din buzunar un cuțit și a început să-l amenințe pe angajat. La fața locului a fost chemată poliția. În magazin au intervenit prompt doi polițiști care l-au imobilizat pe atacator. Imaginile au fost surprinse, atât de camerele de supraveghere, cât și de mai mulți martori oculari, ale căror filmari au devenit virale pe internet.

Individul a fost imobilizat și dus la secția de poliție, unde i-a fost aplicată o amendă. Ulterior, pe numele celor doi polițiști a fost formulată o plângere penală pentru abuz, venită, culmea, din partea atacatorului.


Related Posts

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *